PREMII DE POPULARITATE – PARTICIPARE INDIRECTA

Marti, 2 aprilie, respectiv joi, 4 aprilie 2013, un grup de elevi de la Liceul Tehnologic Special Sf. Stelian din Botoșani a acordat premiile de popularitate la interpretare vocală/instrumentală , dans și teatru pentru participare indirectă la Secțiunea 2 – Spectacol din cadrul Festivalului egalitații șanselor pentru copii și tineret INIMI LA UNISON.

Astfel, marți, 2 aprilie, printre activitățile desfășurate în cadrul programului Să știi mai multe, să fii mai bun sub genericul Fascinația muzicii s-a aflat și vizionarea si evaluarea momentelor artistice inregistrate pe DVD in vederea acordării PREMIULUI DE POPULARITATE la interpretare vocală/instrumentală și dans. După prima vizionare, care a avut loc pe 20 martie 2013, elevii au hotărât ca în etapa finală să participe: Formația de dans popular Răzeșii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Ștefan cel Mare, jud. Neamț, Formația de dans popular de la Grupul Școlar Gheorghe Atanasiu din Timișoara, jud. Timiș, Trupa de dans Select Dance JR de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Tg. Neamț, jud. Neamț, Trupa de dans Amiciție de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Baia Mare, jud. Maramureș, Ansamblul folcloric Vișeul de la Școala Gimnazială Specială Vișeu de Sus, jud. Maramureș- dans popular, , Ansamblul folcloric Vișeul de la Școala Gimnazială Specială Vișeu de Sus, jud. Maramureș, interpretare vocală – grup folcloric, Grupul folk Nordica Junior de la Școal Gimnazială nr. 7 și Școala Gimnazială Specială de la Vișeu de Sus, jud. Maramureș, Trupa de teatru, muzică și dans Allegria de la Școala Gimnazială Specială Vișeu de Sus, jud. Maramureș – dans modern , Raluca Simon, de la Școală Gimnazială Specială Vișeu de Sus, jud. Maramureș-interpretare vocală, Formatia de muzică instrumentală JAIL PROJECT de la Penitenciarul Botoșani, Solistul vocal de la Penitenciarul Botoșani, Solistul instrumentist-chitara- de la Penitenciarul Botoșani.
După vizionarea momentelor, elevii au decis să acorde cele două premii de popularitate elevei Raluca Simon și Trupei de dans SELECT DANCE JR.
Joi, 4 aprilie, in cadrul activităților desfășurate sub genericul Cea de-a șaptea artă, s-a acordat Premiul de popularitate pentru Teatru, scenetă, moment literar-artistic, monolog. După vizionarea din 21 martie 2013, elevii au hotărât ca în finală să ajungă: Trupa de teatru Răzeșii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Ștefan cel Mare, jud. Neamț, Trupa de teatru, muzică și dans Allegria de la Școala Gimnazială Specială Vișeu de Sus, jud. Maramureș și Grupul de elevi de la Penitenciarul Botoșani- cu moment literar – artistic.
Elevii au acordat Premiul de popularitate Grupului de elevi de la Penitenciarul Botoșani coordonat de prof. Aurica Rusu.

Vă dorim numai bine. Până pe 25 aprilie sperăm să primiți și diplomele.

Cu aleasă considerație, Aurel și Alina Răileanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s